Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vlastníte 3D tiskárnu a chcete aktivně pomoci zdravotníkům? Můžete!

/
/
/
3193 Zobrazení



Jednou z užitečných ochranných pomůcek pro personál nemocnic mohou být plexisklové štíty, bohužel je nedostatek plastových součástek na jejich výrobu. Pokud vlastníte 3D tiskárnu, není nic jednoduššího, stačí pouze vytisknout podle předlohy, kterou stáhnete! A každý kus se počítá.

Veškeré podklady naleznete na stránkách havlíčkobrodského rodáka Josefa Průši. Doporučuje se varianta 2 nebo 3 a materiál je nejlepší PETG nebo PET, může být i ABS. Standardně trvá tisk čelenky a brady zhruba tři hodiny. Nové soubory snižují čas na hodinu a 20 minut. Doporučujeme je ale spíše pokročilým uživatelům, kteří mají tiskárnu v co nejlepším stavu – pohyby jsou opravdu extrémně rychlé a tisk je dost hlasitý.
Vytištěné součásti k štítu si od vás vyzvednou zástupci výzvy, stačí se ozvat, že máte vytištěno na telefonním číslo: 724 551 604.

„Děkujeme také všem, kteří už zareagovali, a pustili jste se do tisku. Díky vám budeme schopni předat mnohem větší počty ochranných štítů, proto si nesmírně vaší pomoci vážíme. Velké díky také patří Jaroslavu Stejskalovi z Přibyslav – firma ST-KOVO, s. r. o, který už daroval mnoho štítů Nemocnici Havlíčkův Brod, firmě Radek Kučírek – ATIX (za dodávání folií). Skvělá spolupráce je s Gymnázium Havlíčkův Brod a Střední průmyslovou školu stavební akademika Stanislava Bechyně Havlíčkův Brod děkujeme, společně to určitě zvládneme,“ uvádí Ilona Loužecká, kterou zájemci mohou pro více informací.

  • Facebook
  • Twitter