Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Loňská vražda ženy v Brodě: přečtěte si, proč ji podle obžaloby manžel zabil a jak se zbavil těla

/
/
/
5534 Zobrazení



Server Vysočina-news získal obžalobu, kterou státní zástupce podal na O. Z. – ten podle kriminalistů loni na konci července zavraždil v Havlíčkově Brodě svou ženu a následně nahlásil, že ji pohřešuje. Žalobce v dokumentu popisuje, jaký měl O. Z. údajně motiv, jak čin spáchal nebo jak se později zbavil těla. Až dosud tyto detaily nebyly veřejně známé.

Soud měl případ projednávat minulý týden – kvůli koronaviru ale jednání odložil (zatím) na začátek května. Anonymizovaný text obžaloby uveřejňujeme bez redakčních zásahů…

Obžalovaný O. Z. se dle obžaloby měl dopustit následujícího skutku:

V přesně nezjištěné době, zřejmě v noci z 27. července 2019 na 28. července 2019, v Havlíčkově Brodě, v ložnici domu, po předchozím uvážení, v úmyslu uvolnit se pro vztah s jinou ženou a ukončit manželství tím, že ji usmrtí, napadl fyzicky svou manželku tak, že na ni ve společné posteli nalehl, vahou svého těla ji přitiskl k posteli a oběma rukama ji uchopil za krk a silou stiskl její dýchací cesty v přímém úmyslu ji usmrtit a v tomto jednání pokračoval i přesto, že se poškozená pod jeho tlakem a vahou těla zmítala a takto ji rdousil až do doby, kdy se přestala bránit i chvíli poté, co se již nebránila, a tímto způsobem ji na místě usmrtil, když bezprostřední příčinou její smrti bylo udušení, a pak, v úmyslu zastřít stopy svého činu, naložil její nahé tělo do kufru jejich motorového vozidla Honda CR-V, registrační značky xxx, zabil jejího psa, kterého později, společně s letními šaty a bundou poškozené, vhodil do popelnice, a uvedeným vozidlem z místa činu dojel na hráz rybníka zvaného „Malé Peklo“, okres Havlíčkův Brod, kraj Vysočina, kde tělo poškozené vyložil z auta na zem, převázal připraveným stahovacím popruhem a na konec tohoto popruhu připevnil kovový kompresor, který s sebou přivezl, aby tak tělo poškozené zatížil proti vyplavání, a následně tělo shodil z hráze do vody a vrátil se do místa svého bydliště a odpoledne dne 28.7.2019 oznámil Policii České republiky v Havlíčkově Brodě, že se jeho manželka ztratila tohoto dne dopoledne, když byla na procházce se psem.

Uvedeným jednáním mohl obžalovaný spáchat zločin vraždy podle § 140 odstavec 2 trestního zákoníku.

  • Facebook
  • Twitter