Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V dubnu proběhne v Jihlavě deratizace

/
/
/
637 Zobrazení



Celoplošná deratizace je nejúčinnější, když se zapojí opravdu všichni. Jihlavský magistrát vyzývá soukromé majitele pozemků a domů, aby deratizační práce provedli během dubna.

Celoplošná deratizace na území města Jihlavy proběhne od 7. do 30. dubna. Pasti na potkany a jiné hlodavce se tedy nastraží v kanalizačních sítích, školských zařízeních, topenářské síti, výrobnách, obchodech, firmách, prodejnách, stravovacích provozech, obytných domech i volných prostranstvích. Vše proběhne v objektech a na plochách v majetku města, a to v koordinaci s ostatními dotčenými subjekty.

„Dovolím si požádat Jihlavany o součinnost při deratizaci, připojte se k jejímu provedení. Na oddělení správy realit jihlavské radnice prosím oznamte datum provedení deratizačních prací i firmu, která deratizaci provedla. Účinnosti celé akce pomůže také utěsnění nežádoucích otvorů, dveří a oken, a to zejména v době deratizace. Současně je třeba také znemožnit přístup hlodavcům k potravinám a udržovat pořádek,“ uvedl náměstek pro oblast majetku města Martin Laštovička.

Zároveň město prosí o informování, pokud kdokoli zjistil výskyt potkaních nor na veřejném prostranství, ať je ohlásí na zmíněném oddělení správy realit na jihlavské radnici.
Pro více informací se můžete obrátit na číslo +420 565 592 603 nebo e-mail Katerina.Kadlecova@Jihlava-city.cz.

  • Facebook
  • Twitter