Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Případ odložený, pachatel zatím neznámý

/
/
/
907 Zobrazení



Kriminalisté z Havlíčkova Brodu odložili případ úmrtí šestnáctiletého chlapce, jehož tělo bez známek života našli náhodní kolemjedoucí 12. října loňského roku kolem druhé hodiny ranní na okraji silnice II/345 mezi Sobíňovem a Ždírcem nad Doubravou.

„Hlavní prověřovanou verzí kriminalistů bylo, že mladíka srazilo dosud nezjištěné motorové vozidlo. I když kriminalisté postupně prověřili všechny dostupné kamerové záznamy, vyslechli desítky osob a prostřednictvím výzev se obraceli opakovaně na případné svědky, ustanovit podezřelé vozidlo, které mladíka srazilo, se do současné doby nepodařilo.
Kvůli tomu v souladu s ustanovením trestního řádu případ odložili. Pro kriminalisty ale případ neskončil – pokud by vyšly najevo nějaké nové skutečnosti, případ se znovu otevře,“ vysvětlila důvody odložení Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter