Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Přerušení dodávek elektřiny v centru Jihlavy omezí v pátek provoz magistrátu

/
/
/
357 Zobrazení



V pátek 4. srpna dojde v centru města k přerušení dodávek elektřiny. Od 11.30 tak bude omezen také provoz správního a ekonomického odboru a nebude například možné vydávat cestovní doklady nebo vyřizovat poplatky.

Distribuční energetická společnost informovala, že v pátek 4. srpna 2023 od 11.30 do 14.30 nebude fungovat elektřina také v budovách jihlavského magistrátu na adresách Masarykovo náměstí 66 a 67, Hluboká 3 a 8 a U Mincovny 6 a 8.

Klientů a návštěvníků úřadu se to dotkne prakticky pouze při cestě pro nové cestovní doklady a na ekonomický odbor. Ostatní odbory a oddělení úřadu budou fungovat v běžných úředních hodinách až do 14.00 pouze s omezením přístupu na počítače a do sítě. Uzavřena ale bude od 11.30 také výstava historických fotografií ve sklepení jihlavské radnice. 

„Bez přístupu na síť nelze vydat již vyrobený doklad nebo žádat o nový. Prosíme proto naše klienty, aby si přišli pro doklady včas nejpozději do 11.00, aby se požadavek stihl vyřídit, dokud půjde elektřina,“ informovala vedoucí správního odboru jihlavského magistrátu Jana Batoušková.
Stejnou prosbu má i vedoucí ekonomického odboru jihlavského magistrátu Jan Jaroš při vyřizování záležitostí týkajících se místních poplatků a vymáhání pohledávek. Dalších omezení by si klienti úřadu neměli všimnout, vše ostatní by totiž mělo fungovat díky naftové elektrocentrále bez omezení.

  • Facebook
  • Twitter