Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kopeme za Vikyho – nohejbalisté se v Havlíčkově Brodě utkají na benefičním turnaji

/
/
/
743 Zobrazení



Havlíčkobrodský spolek kamarádů a muzikantů Show Your Help připravil na sobotu 18. září čtvrtý ročník benefičního nohejbalového turnaje, kterým chtějí podpořit malého Viktorka Vondrejse, který trpí závažnou vadou mozku. Kromě sportovního klání je nachystaný i večerní program i pro hudební fanoušky.

Havlíčkobrodská komunita muzikantů a přátel kolem kapel Memento Mori, Highstreet a Chasing Christy už léta doplňuje svoji hudební tvorbu také pomocí potřebným. Na své koncerty vozí benefiční kasičky, pořádá kulturní a sportovní akce i sbírky přes internet. Nohejbalový turnaj a doprovodný hudební program je jednou z dalších cest, jak dobročinné sbírky podporuje.

Pomoci tentokrát chtějí šestiletému Vikymu Vondrejsovi z Kališť u Humpolce, který trpí chybějícím přemostěním levé a pravé hemisféry mozku a dalšími vadami. Sbírka má za cíl pomoci Vikymu uhradit neurorehabilitační léčbu na specializované klinice ATC v Praze.

Turnaj je určený pro všechny úrovně hráčů a odehraje se ve sportovním areálu Plovárenská v Havlíčkově Brodě od 9.00. Na místě nebude chybět občerstvení pro hráče i diváky nebo muzika. Afterparty v havlíčkobrodském klubu Oko pak zajistí domácí kapely Highstreet a Memento Mori nebo punk rockoví New/Old a Sorry holka. Veškeré peníze ze startovného, vstupného na koncerty a příspěvků do kasiček poputují přímo na Kubovu léčbu.

Akci podpořil program Mládež kraji.

  • Facebook
  • Twitter