Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kontrola VIN kódu vám při koupi auta může ušetřit desetitisíce

/
/
/
1265 Zobrazení



I několik málo chybějících informací z historie vozidla pro vás může znamenat, že za opravy vynaložíte desetitisíce korun. Proto, pokud uvažujete o koupi auta nebo už máte nějaké vyhlídnuté, než si ho koupíte, ujistěte se, že o něm víte opravdu všechno. Stačí investovat jen zlomek jeho ceny, abyste se dozvěděli, jaká je OPRAVDOVÁ historie vašeho vybraného auta.

Jedním z online nástrojů bezpečné kontroly je například carVertical na webu www.carvertical.com/cz. Stačí, abyste tady zadali číslo VIN auta, a do několika minut získáte přehled o vozidle. Ve výčtu informací se objeví historie servisování vozidla, přetočený tachometr, kolik mělo auto majitelů, jaké nejčastější vady se u daného modelu objeví, získáte i přehled skrytých škod, fotografie z minulosti, záznamy o krádežích a celou řadu dalších užitečných informací. Novinkou je mobilní aplikace CarVertical, kterou si mohou stáhnout uživatelé iOS i Androidu.

Buďte na cestách v bezpečí

Pokud kupujete auto a neznáte jeho kompletní historii, riskujete, že nebudete na cestách v bezpečí. Proto se investovaných cca pět set korun rozhodně vyplatí. Pětistovka vám přinese ujištění, že vaše budoucí ojeté vozidlo nemělo žádné vážné nehody, které by mohly představovat nebezpečí pro vás a vaši rodinu, přátele nebo blízké. Platit můžete platební kartou, prostřednictvím PayPal nebo i cV žetony z vaší kryptografické peněženky.

CarVertical průkopníkem propojených přehledů

Systém sdružuje pokročilé informační sady, které jsou obohacené o údaje získávané přímo z propojených aut. Výsledkem je větší přednost a aktuálnější informace pro majitele aut. Údaje systém sdružuje hned z několika zdrojů, ze servisních dílen, státních registrů, pojišťoven a v neposlední řadě také z propojených vozových parků. Ideálním řešením je objednat si přehled carVertical před samotným podpisem kupní smlouvy, abyste nekupovali zajíce v pytli. Ušetříte tak čas i peníze.

Pro kontrolu stačí, abyste věděli VIN vašeho stávajícího nebo budoucího auta, který snadno najdete v dokladech vozidla. Jde o zkratku anglického Vehicle Identification Number, přesněji řečeno unikátní sadu 17 symbolů, kterou výrobci aut přiřadí každému jednotlivému vozidlu.

Službě CarVertical důvěřuje více než milion lidí z více než padesáti zemí světa. Zmínili se o ní například v TopGearu nebo v časopisu Forbes. Na webu bestvin.cz figuruje carVertical v hodnocení s dalšími konkurenty na první příčce s hodnocením 9,5, najdete tady recenzi s výhodami a přehledem dostupných funkcí. Web carVertical má navíc přidanou hodnotu. Nabízí zajímavé blogové články, které vám poradí, na co si dát při výběru ojetého vozu pozor a jak na to.

  • Facebook
  • Twitter