Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hledáme mladé hasiče, hlásí SDH Světlá nad Sázavou

/
/
/
2496 Zobrazení



Dobrovolní hasiči ve Světlé nad Sázavou zvou děti, aby se stali hasičem nebo hasičkou, připravili pro ně kroužek pro malé požárníky, v jeho rámci se mohou děti seznámit s prací hasičů i jednotlivými disciplínami požárního sportu, a také se naučí, jak se mají chovat v krizových situacích.

Přihlásit se mohou děti od 6 do 15 let. Schůzky se konají do konce září každé úterý od 16.00 do 17.30 přímo na hasičské zbrojnici ve Světlé kde i samotný kroužek probíhá. Děti tak uvidí vše z první ruky a budou si moci prohlédnout hasičárnu a podívat se jak práce hasičů vypadá na živo. Od října se to bude dělit, kdy jeden týden stráví děti v sokolovně a druhý bude opět mezi hasiči. Přesné data a časy se domluví podle možností přímo na kroužku.
„Vezměte sebou i rodiče a přijďte se podívat, jak to mezi hasiči ve Světlé chodí. Dozvíte se, co vás čeká a nemine a podle toho se rozhodnete, jestli jsou hasiči pro vás to pravé,“ láká malé požárníky Karolína Nedělková, která je velkou oporou světelských hasiček.

  • Facebook
  • Twitter