Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Fotbalistům Cejle se v Zonky lize daří

/
/
/
894 Zobrazení



Ve čtvrtém kole Zonky ligy se nejvíce dařilo fotbalistům Cejle, kteří doma porazili Nadějov 6:4, a stali se tak týmem kola. V Zonky lize mezi sebou soupeří fotbalové týmy z celé České republiky. Celkový vítěz si odnese 15 000 Kč.

Každé úterý je vybrán tým kola Zonky ligy, který vstřelil za svůj zápas nejvíc gólů. Ten si odnese finanční výhru. Ve čtvrtém kole soutěže, o minulém víkendu, zvítězila TJ Cejle z Vysočiny. „Šest branek v síti Nadějova znamená pro Cejli nejen tři body ve vlastní soutěži, ale i posun v Zonky lize. Navíc si fotbalisté z Vysočiny za svou střeleckou aktivitu vysloužili ohodnocení jako Tým kola,“ komentuje Alexandra Klačková, koordinátorka projektu Zonky fandí lidem.

„Výhru určitě využijeme, moc se z ní těšíme. Padne vhod nejen na společné tréninky, ale i oslavy výher jako je tato. Je to výborná podpora na začátek sezóny. Doufám, že se nám takto bude dařit i dál,“ říká Ladislav Král, předseda klubu TJ Cejle. Klub funguje už od roku 1933. Mužský tým působí v okresním přeboru Jihlava a aktuálně je uprostřed tabulky.

  • Facebook
  • Twitter