Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští profesionální hasiči pomáhají v břevnickém domově pro seniory

/
/
/
2785 Zobrazení



Od sedmé hodiny ranní v úterý 31. března začali pomáhat v Domově se zvláštním režimem v Břevnici příslušníci Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina. Tříčlenná směna příslušníků bude sloužit do středeční sedmé hodiny ranní, kdy ji vystřídá směna další.

„V průběhu rána a dopoledne jsme dezinfikovali vnitřní prostory domova, odnášeli jsme špinavé prádlo a přinášeli do domova prádlo čisté. V poledne jsme personálu domova pomáhali s roznosem stravy. Naše pomoc v domově je čistě nezdravotnická. Děláme opravdu vše potřebné, abychom odlevili personálu a ten se mohl plně věnovat zdravotnickým věcem a péči o klienty,“ popsal práci hasičů velitel úterní směny Roman Popík.

Odpoledne čekala na hasiče obdobná práce, opět dezinfikovali prostory domova a pomáhali roznášet večeře. „Nálada v domově je s přihlédnutím k dané situaci dobrá. Personál je usměvavý a k nám i ke klientům velice laskavý. Odvádějí naprosto profesionální práci. Trošku jsme se obávali toho, jak nás klienti domova přijmou. Vše ale probíhalo perfektně. Zatím se nevyskytl žádný problém,“ podotkl Roman Popík.

havlíčkobrodští profesionální hasiči pomáhají v domově pro seniory v Břevnici, foto: HZS Kraje Vysočina
  • Facebook
  • Twitter