Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Fotbalisté FC Vysočina mají vánoční přestávku

/
/
/
794 Zobrazení



Fotbalisté FC Vysočina ve čtvrtek absolvovali poslední trénink v letošním roce a rozešli na vánoční dovolenou. První tým se znovu sejde až v pondělí 7. ledna 2019 na prahu zimní přípravy. Ta nabídne množství tréninků a zápasů pod vedením nového kouče Radima Kučery.

Druholigoví fotbalisté se budou připravovat v domácím prostředí, kde mohou využít kvalitních tréninkových podmínek, dobře připravených terénů, umělé trávy v areálu Na Stoupách, posilovny na stadiónu a zázemí Hotelu Gustav Mahler. Ve středu 9. ledna absolvují nezbytné funkční a diagnostické testy na Fakultě tělesné výchovy a sportu v Praze. O týden později tým nastoupí do prvního přípravného duelu, když se představí na půdě Mladé Boleslavi. I další zimní duely přinesou kvalitní soupeře – Olomouc, Brno, Žilinu, Táborsko a Vlašim. Soupeř na předligovou generálku zatím nebyl určen. Boje v jarní národní lize znovu vypuknou v pátek 1. března, kdy Jihlava v malém derby hostí Znojmo.

Program zápasů v zimní přípravě

  • Facebook
  • Twitter