Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na zmrzlé vozovce havaroval

/
/
/
675 Zobrazení



V pondělí 10. prosince okolo šestnácté hodiny havaroval na silnici II/390 u Křeptovského Dvora ve směru od Tasova ke křižovatce se silnicí II/ 602 na Žďársku jednasedmdesátiletý řidič osobního vozu Cadillac.

„Při jízdě v mírném a táhlém klesání nepřizpůsobil rychlost jízdy a na zledovatělé vozovce při předjíždění ve stejném směru jedoucího osobního vozu Škoda Felicia dostal s autem dostal smyk. Ten nezvládl a pravým bokem zachytil o levý bok předjížděného vozu Škoda Felicia. Jeho řidička na zledovatělé vozovce také dostala smyk, který nezvládla. Následně oba řidiči ve smyku s vozy sjeli vpravo mimo vozovku, kde se s auty několikrát převrátili přes střechu,“ popsala havárii Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Při dopravní nehodě se zranila řidička osobního vozu, kterou z místa dopravní nehody převezla zdravotnická záchranná služba do Nemocnice Třebíč, kde byla následně hospitalizována. „Ke zranění jiných osob nedošlo. U obou řidičů byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Při dopravní nehodě vznikla na havarovaných vozidlech hmotná škoda ve výši 120 000 korun. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního šetření ze strany policistů dopravního inspektorátu Žďár nad Sázavou,“ dodala Dana Čírtková.

  • Facebook
  • Twitter