Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Filmové Oko zabodovalo s další road movie

/
/
/
891 Zobrazení



Německá komedie 25 km/h, která je snad jedinou road movie, kde nejde vůbec o rychlost, přilákala na středeční promítání téměř 50 diváků. Jiří Svoboda tentokrát vyhlásil, že pokud najde někdo odvahu a v tomto nepříznivém počasí přijede na mopedu, bude mít vstup zdarma.

Bohužel, žádné překvapení v podobě příjezdu bandy motorkářů se nekonalo, a tak jediné mopedy, které byly večer k vidění, byly pouze ty na filmovém plátně. „Možná kdybych promítal v létě, tak by se pár jedinců našlo,“ dodává Jirka Svoboda trochu zklamaně.
„Osobně bych tento film nazval terapií filmem, schválně kdo z vás se bude chtít po skončení filmu vydat na podobnou cestu,“ přiblížil promítání Svoboda.
Zvláštností na filmu je například fakt, že oba herci museli před natáčením absolvovat lekce stepu a stolního tenisu, protože obě tyto činnosti jsou pro děj filmu velmi důležité. Ať už se jedná o opileckou hru mezi oběma bratry, nebo o doslova vražedný souboj proti místním ping pongovým přeborníkům.
„Do dnešního dne film navštívilo více jak 1 200 000 diváků, což dnes jistě překonáme,“ uzavřel na závěr úvodu s úsměvem Svoboda.

A rozhodně nezapomeňte na příští promítání, protože je na programu Nabarvené ptáče režiséra Václava Marhoula. Zájemci mohou využít možnosti rezervovat si místa, nebo zkrátka přijít ve středu 12. února od 19.00, protože film je mimořádně delší, tak se začíná promítat o hodinu dřív.

  • Facebook
  • Twitter