Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Warning: getimagesize(): corrupt JPEG data: 2 extraneous bytes before marker in /data/web/virtuals/183766/virtual/www/domains/vysocina-news.cz/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 387

Warning: getimagesize(): corrupt JPEG data: 2 extraneous bytes before marker in /data/web/virtuals/183766/virtual/www/domains/vysocina-news.cz/wp-content/themes/admania/lib/includes/admania-customtemp-tags.php on line 399
img
/
/
/
716 Zobrazení



V pondělí 12. srpna kolem 23.30 došlo na 83,3. kilometru dálnice D1 na Vysočině ve směru na Brno k tragické dopravní nehodě, při které zemřel řidič v osobním voze.

„Řidič s osobním vozem BMW 540 projížděl po dálnici ve směru jízdy na Brno a nepřizpůsobil rychlost jízdy a vlivem vysoké rychlosti dostal na mokré vozovce smyk, přejel přes středový travnatý pás, kde narazil do středových ocelových svodidel, od kterých se auto odrazilo zpět na dálnici a přejelo přes levý, pravý a přídavný jízdní pruh a vyjelo na dálniční odpočívku, kde narazilo do odstavené nákladní soupravy.
Při nárazu utrpěl dvaačtyřicetiletý řidič zranění neslučitelná se životem V době nehody cestoval ve voze sám,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Místo zůstalo po nehodě s opatrností průjezdné, omezení provozu se dotklo v době vyšetřování okolností nehody pouze provozu v odbočovacím pruhu. Policisté vyzývají případné svědky, aby podali svědectví ke způsobu jízdy osobního vozu BMV 540 v daném místě a uvítali by také případné záběry z palubních kamer. Veškerá svědectví a případné poznatky lze sdělit na lince 158.

  • Facebook
  • Twitter