Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Žáci školy U Trojice soutěžili v botanice

/
/
/
928 Zobrazení



Tak dlouho žáci a učitelé školy U Trojice čekali na teplé jaro, až si ho přivolávali sami. O posledním květnovém pátku se na Základní škole a Praktické škole U Trojice v Havlíčkově Brodě uskutečnila botanická soutěž pro žáky všech kategorií.

„Zúčastnilo se 33 soutěžících. Náročnost určoval věk, nejvíce – 40 rostlin na kartách a 20 živých rostlin měla skupina nejstarších žáků,“ prozradila učitelka Jarmila Bezoušková.

Dík patří všem vyučujícím, kteří pečlivě žáky na soutěž připravili. Opravdu překvapivé byly znalosti a správné určení rodového i druhového jména. „Je velká škoda, že díky situaci s epidemií nemohou probíhat okresní a krajská kola, kde by naši žáci určitě uspěli. Chtěli bychom poděkovat i MĚSTU HAVLÍČKŮV BROD, které dětem poskytlo hezké ceny,“ doplnila Jarmila Bezoušková.

Aktuálně ve škole s dětmi chystají vybudovat u školy pěknou zahradu. A pokud situace dovolí, rádi by v příštím roce pozvali na její návštěvu širokou veřejnost.

  • Facebook
  • Twitter