Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Porážka výhra brodských Hrochů s pražským Tempem

/
/
/
132 Zobrazení



Ze čtyř plánovaných zápasů mužské extraligy odehráli havlíčkobrodští Hroši nakonec pouze dva, když duely s Ledenicemi byly odloženy na 15. května od 17.00. Zápasy s Tempem Praha proběhly podle plánu a Hroši se po porážce v prvním zápase nakonec rozešli s pražským soupeřem smírně, když v druhém zápase jasně zvítězili.

Hippos Havlíčkův Brod – Tempo Praha 3:4 a 8:2
O osudu úvodního zápasu rozhodla hned první směna, když Hroši po sérii chyb pustili soupeře do tříbodového vedení. „Ve čtvrté směně po odpalu Juana Garoliniho snížili na 2:3 a v následující dokonce po homerunu Jonáše Voráčka srovnali skóre. Tempo ale odpovědělo v následující směně čtvrtým a nakonec vítězným doběhem. V poslední směně ještě domácí dokázali obsadit všechny mety, ale na obrat nakonec nedosáhli. Argentinský souboj nadhazovačů Larraburu vs. Godoy vyzněl těsně ve prospěch hráče Tempa,“ popsal Dušan Šnelly z havlíčkobrodského klubu.

Odveta byla jasnou záležitostí Hrochů. „Hned v první směně čtyřikrát skórovali a náskok postupně navyšovali. Nadhazovač Matias Larraburu tentokrát na pozici pálkaře dokázal odpálit hned dva homeruny a výrazně přispěl k naší výhře,“ dodal Dušan Šnelly.

  • Facebook
  • Twitter