Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Výstava Jihlava & „Jihlava“ nabídne velkoformátové fotografie

/
/
/
640 Zobrazení



Od pondělí 24. ledna bude v Kavárně Muzeum v Jihlavě k vidění výstava velkoformátových panoramatických fotoobrazů Jihlavy a přidružených obcí, Zborná, Pávov, Antonínův Důl, Červený Kříž, Heroltice, Henčov, Hruškové Dvory, Helenín, Kosov, Sasov, Pístov, Popice, Vysoká, Hosov, Horní Kosov a Staré Hory. Autor Milan Vilímek svou prodejní výstavu nazval Jihlava & „Jihlava“.

Výstava na velkoformátových fotoobrazech o rozměrech 96 × 54 cm představí Jihlavu a šestnáct okolních obcí, které jsou její součástí.

Autorem fotografií pořízených z dronu a převedených do panoramatických fotoobrazů je Milan Vilímek, fotograf žijící a tvořící v Jihlavě.

Výstava bude v kavárně ke zhlédnutí do neděle 6. března 2022 a ve středu 2. března bude doplněna přednáškou a besedou o přidružených obcích Jihlavy. Slavnostní vernisáž se uskuteční v 17.00 v Malovaném sále sousedícím s kavárnou.

  • Facebook
  • Twitter