Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jihlavě se objevilo několik případů Covid-19

/
/
/
1899 Zobrazení



Město Jihlava zavádí od pátku 10. července zákaz návštěv na pobytové odlehčovací službě a na Domově pro seniory na Lesnově. Zákaz návštěv vyhlašuje podle informací Moniky Zachrlové také Nemocnice Jihlava.

Jedna ze zdravotních sester Integrovaného centra sociálních služeb z Domácí zdravotní péče je pozitivní na Covid-19. Další dvě ze sester vykazují příznaky onemocnění a další bez příznaků byla preventivně ponechána v karanténě. Podle informací Krajské hygienické stanice Kraje Vysočina (KHS) jde o vazby na Větrný Jeníkov.

U všech sester budou během pátku provedeny testy PCR. Výsledky a další podrobnosti by měla zveřejnit KHS v pátek odpoledne. Některé z pacientek Integrovaného centra sociálních služeb Jihlava (ICSS) s lehčím průběhem nemoci ležely s pozitivním testem v nemocnici. ICSS dává dohromady seznamy pacientů, které zdravotní sestry z domácí péče navštívily. U těch budou z preventivních důvodů také provedeny testy. KHS by měla znát výsledky testů v pátek mezi 15.00-16.00.

  • Facebook
  • Twitter