Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté pátrají po zlodějích peněz na Jihlavsku

/
/
/
1143 Zobrazení



Policisté prověřují dva případy, ke kterým došlo ve čtvrtek 9. července na Jihlavsku a Žďársku. Policisté se obracejí zejména na řidiče aut, kteří mají ve vozech palubní kameru a projížděli po silnici v úseku mezi Lukami nad Jihlavou a Poděšínem.

„Jedná se o prověřování majetkové trestné činnosti. V obci nedaleko Luk nad Jihlavou odcizili neznámí pachatelé ve čtvrtek 9. července mezi pátou a šestou hodinou večer v domě finanční hotovost a z místa odjeli vozem.
Po oznámení začali policisté případ prověřovat a zjistili, že shodné osoby se už kolem čtvrté hodiny odpoledne pohybovaly v Poděšíně, kde se chtěly dostat do domu, což se jim nepodařilo.
Policisté mají podezření, že se osoby mohly s vozem pohybovat po silnici mezi Poděšínem a Lukami nad Jihlavou, nelze vyloučit trasu vedoucí přes Polnou, Dobroutov nebo Stáj,“ popsala událost policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté žádají, aby se na linku 158 přihlásili řidiči vozidel s palubní kamerou, kteří ve čtvrtek 9. července projížděli po silnici v úseku mezi Lukami nad Jihlavou a Poděšínem, v době mezi 15.30 a 17.00, a situaci na vozovce zachytila kamera, jedná se o oba směry.

  • Facebook
  • Twitter