Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Brodě o Karlu Havlíčkovi Borovském (trochu jinak)

/
/
/
538 Zobrazení



Okrašlovací spolek Budoucnost pořádá v pátek 3. prosince 2021 od 16 hodin v sále Krajské knihovny v Havlíčkově Brodě veřejnou rozpravu na téma o Karlu Havlíčkovi Borovském (trochu jinak).

„Rozpravu chceme zaměřit na nepříliš frekventovaná témata, například Karel Havlíček a ženy, děti, víno, kouření, Židé, čeština a němčina, Rusko, komunismus, tajná policie, život po návratu z Brixenu a podobně. Vystoupí Magdaléna Pokorná, vědecká pracovnice z Historického ústavu AV ČR a FF UK, Alena Jindrová, historička z Muzea Vysočiny Havlíčkův Brod, Karolína Fuksová, studentka z Masarykovy univerzity v Brně, Michal Kamp, ředitel Muzea Vysočiny Havlíčkův Brod, Miloš Tajovský, odborný archivář, SOA Havlíčkův Brod a Aleš Říman, češtinář, Gymnázium Havlíčkův Brod,“ uvedl Jan Schneider, mluvčí a čestný předseda Okrašlovací spolek Budoucnost Havlíčkův Brod.

Vstup je volný.

  • Facebook
  • Twitter