Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Trolejbusy a autobusy MHD v Jihlavě procházejí dezinfekcí

/
/
/
3120 Zobrazení



Už od minulého týdne Dopravní podnik města Jihlavy zavedl plošnou dezinfekci. Každou noc procházejí všechna vozidla MHD v Jihlavě důkladnou očistou.

Trojice uklízeček a uklízečů v každém trolejbusu a autobusu pomocí dezinfekčních prostředků doporučených a schválených krajskými hygieniky ošetřují všechny dotykové plochy a následně každé vozidlo ošetří také ozónem. „Zareagovali jsme tím na situaci kolem koronaviru a snažíme se minimalizovat případnou nákazu v našich vozidlech,“ vysvětlil vedoucí provozu jihlavského dopravního podniku Oldřich Binar.

DPMJ zrušil po dobu jarních prázdnin školní spoje, které nepojedou ani v dalších týdnech. „Z vyjádření státních úřadů vyplývá, že školy zůstanou uzavřené delší dobu, proto zavedeme také prázdninový jízdní řád, kterým prodloužíme intervaly odjezdu spojů z dvanácti na patnáct minut,“ doplnil ředitel DPMJ s tím, že další postupy a opatření v MHD se budou aktualizovat podle vývoje situace.


  • Facebook
  • Twitter