Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

/
/
/
3303 Zobrazení



Jihlavští policisté se obracejí na obyvatele Jihlavy, především na řidiče aut, kteří projížděli po silnici vedoucí po Okružní ulici a mají v automobilu palubní kameru, s žádostí o pomoc při vyšetřování události, k níž došlo v týdnu v Jihlavě.

„K události došlo v úterý 10. března v odpoledních hodinách, kdy po silnici v Okružní ulici jeli ve stejném směru od u Brněnské ulice dvě osobní auta. U zastávky městské hromadné dopravy Březinova obě auta odbočila směrem k zábavnímu a obchodnímu centru a pokračovala v jízdě po Březinově ulici,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Podle jejích slov by policisté uvítali svědectví od lidí, kteří kolem druhé hodiny odpoledne tato osobní auta viděli. Jejich pozornost mohlo upoutat nestandardní předjíždění a následná nečekaná změna směru jednoho z aut. „Svědci se mohou přihlásit na lince 158. Na základě získaných poznatků je pravděpodobné, že po silnici projížděl řidič s vozem značky Mazda, jehož svědectví bychom zvláště uvítali,“ dodala tisková mluvčí s tím, že policisté také žádají, aby se přihlásili řidiči vozidel s palubní kamerou, kteří v úterý 10. března po silnici v daném úseku projížděli v obou směrech jak k Havlíčkově, tak k Brněnské ulici a situaci na vozovce jejich kamera v době mezi 13.40 a 14.10 hodinou zachytila.

tisková mluvčí

  • Facebook
  • Twitter