Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třináct zastavení Pletené stezky v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1183 Zobrazení



Pletená stezka se nachází v Havlíčkově Brodě a připomíná životní příběhy osobností spjatých s městem na třinácti zastaveních.

„Projekt Pletené stezky Bohuslava, Daniela, Jiřího Reynkových a Jana Zrzavého by rád upozornil na významné osobnosti, které působily v Havlíčkově Brodě a dosud jim nebyla věnována dostatečná pozornost. Na Pletené stezce pracovaly členky Motanice od února 2017 a zapojily se do něj i děti z mateřských školek, základních a základních uměleckých škol,  studenti Gymnázia v Havlíčkově Brodě. Jejich výtvarné práce byly prezentovány v kostele sv. Kateřiny,“ uvádějí autoři prjektu na svých webových stránkách.

Na třinácti zastaveních naleznou návštěvníci informace o dotyčném umělci, krátkou historii místa s dobovou fotografií s QR kódem a mapou. Pro turisty je k dispozici také zdarma mapa stezky na Městském informačním centru. Pro každou informační tabuli vznikl originální úplet, který je k ní připevněn.

Více informací na https://www.pletenastezka.cz/.

  • Facebook
  • Twitter