Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vysočina Fest v plném proudu

/
/
/
1786 Zobrazení



V Jihlavě odstartoval další ročník oblíbeného multižánrového festivalu Vysočina Fest. Pořadatelé opět pro návštěvníky připravili tři stage plné české i zahraniční muziky.

Na hlavní stage se hned první den objevil Vašo Patejdl, s energickým vystoupením Tomáš Klus, poté kapela Chinaski a první festivalový den na této stage zakončila kapela Mandrage. Na dalších dvou stage mohli hudební nadšenci sledovat vystoupení Lenny, Iné kafe, Xindla X, Pekaře či Prago union a dalších.
Kromě hudebních zážitků jsou pro malé i vetší návštěvníky připraveny stánky s různými dalšími aktivitami, fanzóny, chillout zóny a samozřejmě také spousta stánků s občerstvením.
Největší novinkou letošního ročníku je bezkontaktní placení. Festivalový náramek slouží jako digitální peněženka k nákupům na festivalu, a to pouhým přiložením náramku k platebnímu terminálu. Na čip se nahraje festivalová měna, kterou se platí v areálu festivalu. Dobití je možné provést na všech NFC TRON stáncích v areálu festivalu s označením

Dobíjení v hotovosti nebo platební kartou. Návštěvníci tak nemusí po celou dobu hlídat své peněženky a mají tak o starost míň a více si užívají festivalovou atmosféru.

  • Facebook
  • Twitter