Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tři vážnější nehody řešili policisté v sobotu na Vysočině

/
/
/
769 Zobrazení



Vedle tragické havárie, k níž došlo v sobotu 11. ledna na Jihlavsku, vyjeli policisté ještě ke dvěma dalším, u kterých se její účastníci zranili.

První srážka na Jihlavsku, ke které došlo okolo půl osmé ráno, si vyžádala jednu oběť a jedno zranění.

Další dvě zranění si vyžádala dopravní nehoda v sobotu 11. ledna v katastru Rokytnice nad Rokytnou na Třebíčsku. „Kolem půl desáté dopoledne jel sedmašedesátiletý řidič vozu Peugeot po silnici ve směru od Sádku na Mastník a při průjezdu prudkou zatáčkou dostal smyk, který nevyrovnal, a vyjel mimo vozovku do silničního příkopu, kde automobil narazil do vzrostlého stromu. Řidič a jeho spolujezdkyně utrpěli zranění a byli převezeni na ošetření do třebíčské nemocnice. Dechovou zkouškou policisté u řidiče požití alkoholu vyloučili,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová. Podle informací policistů vznikla na autě škoda přibližně čtyřicet tisíc korun.

V sobotu po deváté hodině večer havarovala dvaadvacetiletá řidička s automobilem Renault Clio na silnici ve směru od Březejce na Ronov na Žďársku. „Při projíždění mírné táhlé zatáčky dostala s vozem smyk, který nezvládla, přejela do příkopu, kde se auto převrátilo na střechu.
Při dopravní nehodě se řidička zranila a zdravotnická záchranná služba ji převezla do nemocnice. U ženy policisté dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Na vozidle vznikla škoda přibližně dvacet tisíc korun,“ dodala Jana Kroutilová.
Obě havárie nadále policisté vyšetřují.

  • Facebook
  • Twitter