Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třetí oběť silnic Vysočiny v letošním roce

/
/
/
928 Zobrazení



V sobotu 11. ledna došlo kolem půl osmé ráno ke střetu dvou aut mezi Rudolcem a Stájí na Jihlavsku. Na místo ihned vyjela zdravotnická záchranná služba, policisté a hasiči.

„Řidič vozu Peugeot utrpěl zranění, kterým i přes veškerou snahu zdravotníků, podlehl. Na základě dosavadního šetření policisté zjistili, že řidič nákladního vozu jel ve směru od Rudolce a střetl se s peugeotem, který jel v protisměru,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.
Informaci potvrdil také Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služba Kraje Vysočina. „Na místě zasahovaly také naše dvě posádky. Jednoho muže s lehkým zraněním převezli zdravotníci k dalšímu ošetření na urgentní příjem jihlavské nemocnice. Druhý muž utrpěl vážná zranění neslučitelná se životem, kterým přes veškerou snahu záchranářů, na místě nehody podlehl.“ 
Místo tragické nehody bylo v době havárie neprůjezdné a policisté odkláněli dopravu na objízdnou trasu. „Prověřování nehody převzali kriminalisté jihlavského územního odboru. Příčinu, okolnosti a přesný průběh dopravní nehody zjišťují,“ dodala Jana Kroutilová.

Aktualizace neděle 12. ledna, 16.30
Policisté zjistili, že řidič nákladního vozu DAF jel ve směru na Jihlavu a střetl se s vozem Peugeot Partner, které jelo v protisměru.
„Dechovou zkouškou požití alkoholu u čtyřiačtyřicetiletého řidiče nákladního vozu vyloučili. Prověřování nehody převzali kriminalisté jihlavského územního odboru. Na vozech vznikla předběžně vyčíslená škoda 250 tisíc korun. Příčinu, okolnosti a přesný průběh dopravní nehody policisté zjišťují,“ doplnila Jana Kroutilová.


  • Facebook
  • Twitter