Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třebíčští policisté hledají pachatele z poloviny prosince

/
/
/
787 Zobrazení



Třebíčští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při objasňování případu, při kterém přišla v pondělí 17. prosince v Třebíči žena o svoji peněženku, v níž měla mimo jiné uloženou platební kartu, kterou pachatel opakovaně zneužil. Ženě vznikla celková škoda téměř čtyřicet tisíc korun.

Ženě pachatel peněženku odcizil kolem čtvrté hodiny odpoledne v pondělí 17. prosince z kabelky. „V peněžence měla její majitelka uložené osobní doklady, finanční hotovost, platební kartu včetně napsaného PIN kódu a další věci. Odcizenou platební kartu pachatel poté ještě opakovaně použil, vybíral peníze z bankomatu a platil s ní za nakoupené zboží, z účtu ženy odčerpal celkem třiatřicet tisíc korun.
V současné době se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti dvou mužů a ženy, kteří jsou zachyceni na fotografiích. Jedná se o osoby důležité pro prověřování případu.

Žena má tmavé vlasy, na sobě měla oblečenou delší bundu s výraznějšími světlými zipy, modré kalhoty a na hlavě šedou čepici s bambulí, na zádech měla tmavý batoh s červeným pruhem.  Jeden z mužů měl na sobě oblečenou černou prošívanou bundu, tmavé kalhoty a čepici s výrazným znakem. Druhý muž má tmavé vlasy, je silnější postavy, na sobě měl bundu a kalhoty tmavé barvy, boty se svislými pruhy a šedou čepici,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že policisté žádají muže a ženu na fotografiích nebo občany, kteří některého z nich znají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli další informace směřující k objasnění případu.

  • Facebook
  • Twitter