Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třebíč má starostu i městskou radu

/
/
/
1287 Zobrazení



Nově zvolení zastupitelé na svém ustavujícím zasedání v úterý 20. listopadu zvolili starostou Pavla Pacala. Prvním místostarostou byl zvolen Miloš Hrůza, dalšími zvolenými místostarosty jsou Pavel Janata a Vladimír Malý. 

Zastupitelé odsouhlasili, že Rada města Třebíče bude mít devět členů. Neuvolněnými radními kromě starosty a místostarostů budou Zuzana Kratochvílová, Martina Bártová, Jan Burda, Milan Zeibert a Svatava Křížová.

Pavel Pacal poděkoval předchozímu starostovi Pavlu Janatovi za odvedenou práci. „Některé věci je potřeba zachovat, jiné změnit, upravit nebo zlepšit. Chtěl bych, aby se na jednání zastupitelstva vrátila kultivovanost, aby negativní emoce a zášť nahradil respekt a úcta k názorům druhých,“ uvedl po svém zvolení nový starosta Pavel Pacal.

Zmínil také, že vítá konstruktivní návrhy, které mohou věci posunout dopředu. „Nabízím otevřené dveře na radnici, možnost podílet se na věcech veřejných. Těším se na spolupráci a jsem velmi rád, že mohu pracovat pro své rodné město,“ doplnil Pavel Pacal.

Noví třebíčští zastupitelé 

Třebíč Občanům!
Jaromír Barák, Blanka Kutinová, Rostislav Štork, Aleš Novák, Alexandra Svobodová

ANO 2011
Miloš Hrůza, Pavel Franěk, Zuzana Kratochvílová, Pavel Švec

Pro Třebíč
Pavel Pacal, Jaromíra Hanáčková, Zdeněk Vedral

KDU-ČSL
Pavel Janata, Marie Dudíková, Josef Klíma

Břehy
Milan Zeibert, Svatava Křížová

Společně otevřeme Třebíč
Stanislav Neuman, Roman Pašek

KSČM
Julie Dolejší, Hana Máchalová

ODS a TnT
Martina Bártová, Jakub John

ČSSD
Naděžda Dobešová, Vladimír Malý

Třebíč můj domov
Marie Černá, Jan Burda

  • Facebook
  • Twitter