Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Okolo Coffee ukončilo v Havlíčkově Brodě sezonu

/
/
/
1251 Zobrazení



V neděli 18. listopadu 2018 odpoledne oficiálně skončili Lukáš Vocílka a Tomáš Bittermann provozování mobilní kavárny Okolo Coffee v Havlíčkově Brodě pro rok 2018.

Místem neformálního loučení kavárny se stala Lipová ulice v Havlíčkově Brodě, kde rodinní příslušníci a přátelé si dali poslední kávu či jiný nápoj. Den předtím byla pojízdná kavárna na Havlíčkově náměstí v Havlíčkově Brodě součástí Trhu řemesel.
„S vozem Citroen HY z roku 1977, který byl profesionálně zrestaurován a upraven na provoz mobilní kavárny Okolo Coffee jsme letos absolvovali první sezonu. Projeli jsme 17 měst, byli jsme na 46 jedno či vícedenních akcí, naši károu jsme ujeli více než 5000 km. Potkali jsme spoustu super lidí. Teď na tři měsíce zazimujeme náš oranžový stroj a na jaře 2019 plní energie zase vyjedeme,“ uvedl Tomáš Bittermann. Pomalu a jistě se Lukášovi a Tomášovi zaplňuje kalendář pro rok 2019 kam si zapisují akce po celé České republice.
Pokud pořadatelé různých akcí chtějí obohatit svoji nabídku pro návštěvníky. Mají možnost objednat si mobilní kavárnu Okolo Coffee. Mailem na Bitt@seznam.cz nebo zavoláním na 605 789 295.

  • Facebook
  • Twitter