Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tomáš Tregler je zpět v HB Ostrov aneb dobří holubi se vracejí

/
/
/
1286 Zobrazení



Hráčský kádr HB Ostrov Havlíčkův Brod pro novou sezonu je kompletní! Trojnásobný český šampion z let 2014, 2015 a 2016 se chce do nejvyšší soutěže vrátit s plnou parádou. Ambiciózní havlíčkobrodský klub proto neváhal angažovat hned tři bývalé české reprezentanty. Po Dmitriji Prokopcovovi a Michalu Obešlovi získal další velkou posilu – Tomáše TREGLERA. Rodák z Berouna se do HB Ostrov vrací po čtyřech letech, které strávil v jiných českých extraligových klubech.

Devětadvacetiletý stolní tenista dlouho vyhlížel zahraniční angažmá. Začátkem roku to vypadalo hodně nadějně, když společně s Antonínem Gavlasem podepsali smlouvu s týmem nejvyšší polské soutěže Polonií Bytom. Jenže pak přišel koronavirus a z polského angažmá tak nakonec sešlo. „Hledal jsem dál. Bylo to ale složité. Kluby se začaly chovat opatrně, protože nevěděly, kdy se otevřou hranice a jak to bude s cestováním jejich zahraničních hráčů,“ vysvětluje Tomáš Tregler, který nakonec “zakotvil“ opět v HB Ostrov Havlíčkův Brod. „Jsem moc rád, že to takhle dopadlo. V Havlíčkově Brodě jsem hrál dvě sezony. Byly to nádherné roky. Byl bych blázen, kdybych nabídku k návratu do tohoto špičkového klubu odmítl. Moc za to Mirkovi děkuju,“ uvedl sedminásobný šampion české extraligy.

Radost Tomáše Treglera z mistrovského titulu v dresu HB Ostrov v roce 2015

Tomáš Tregler se v dresu HB Ostrov Havlíčkův Brod sejde se svými spoluhráči s pražského El Niňa Dmitrijem Prokopcovem, Michalem Obešlem a Bohumilem Vožickým. „Kromě Egypťana Mohameda Shoumana a mladého Radka Skály jsem se všemi hrál v El Niňu. To je určitě velká výhoda, navíc jsem v Havlíčkově Brodě dvě sezony působil, a tak velice dobře znám celkové zázemí klubu i jeho šéfa Míru Jinka,“ pokračuje Tomáš Tregler.

Nejpříjemněší zážitek Tomáše Treglera v reprezentačním dresu – ME 2010 v Ostravě

Manažer HB Ostrov Miroslav Jinek se netají tím, že by rád v extralize navázal tam, kde se svým týmem v sezoně 2015/2016 skončil. Tedy ziskem dalšího mistrovského titulu. „Tým máme kvalitní a velice zkušený. Našim cílem nemůže být nic jiného, než vyhrát titul. Kromě toho se chceme poprat o co nejlepší výsledky v evropské klubové soutěži, kterou budeme hrát. Už se na to moc těším. Hlavně na havlíčkobrodské fanoušky, kteří jsou skvělí. Určitě nás zase poženou v boji za dalším titulem,“ dodává čerstvá posila HB Ostrov a vítěz prestižního turnaje nejlepších evropských juniorů TOP 10 z roku 2008 Tomáš Tregler.

Tomáš Tregler se už těší na atmosféru, která vládne při zápasech v Havlíčkově Brodě
  • Facebook
  • Twitter