Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Srážka dvou aut ve čtvrtek v Jemnici

/
/
/
984 Zobrazení



V Jemnici se střetla ve čtvrtek 18. dubna dopoledne dvě osobní auta, nehoda si podle informace hasičů, kteří na místě zasahovali, vyžádala jedno zranění.

K havárii dvou osobních aut v Budějovické ulici v Jemnici došlo po půl jedenácté dopoledne, na místo vyjeli profesionální hasiči z Jemnice.

„Při nehodě se zranila řidička jednoho z aut. Zdravotníci ji po nezbytném ošetření na místě převezli sanitním vozem do třebíčské nemocnice. Hasiči provedli na havarovaných vozidlech protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Uniklé provozní kapaliny zlikvidovali hasiči speciálním sorbentem.
Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byl provoz na komunikaci omezený. Pár minut po poledni byly následky dopravní nehody odstraněny a provoz na komunikaci plně obnoven,“ přiblížila nehodu
Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině, s tím, že příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

Zásah jemnických hasičů na místě nehoday foto: HZS Kraje Vysočina
  • Facebook
  • Twitter