Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kolony aut kvůli dopravnímu omezení v Lidické ulici v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1095 Zobrazení



Kvůli rekonstrukci asfaltového povrchu v Lidické ulici v Havlíčkově Brodě, které provádí Ředitelství silnic a dálnic Jihlava od 15. dubna do 4. května v úseku od čerpací stanice Shell až po křižovatku silnice se Sekaninovou ulici, ulicí U Borové a Nad Skalkou, vznikají ve městě kolony aut.

Opravy jsou rozděleny do čtyř pracovních etap, první skončila ve středu 17. dubna. Druhá začala ve čtvrtek 18. dubna a skončí po Velikonocích. Dojde k uzavření pravé polovina vozovky ve směru od čerpací stanice k centru města Havlíčkův Brod v délce 390 metrů. Od středy 24. do soboty 27. dubna pak bude uzavřena pravá polovina vozovky za křižovatkou silnice I/38 ulic Lidické a Jihlavské ve směru k centru města Havlíčkův Brod v délce 320 metrů. V této etapě nebude možné odbočit ze silnice I/38 a ani přijet na silnici I/38 ze Sekaninovy ulice.

Čtvrtá etapa se pak uskuteční od soboty 27. dubna soboty do 4. května, kdy dojde k uzavření levé poloviny vozovky za křižovatkou silnice I/38 Lidické a Jihlavské ulice ve směru k centru města Havlíčkův Brod v délce 320 metrů. V této etapě nebude možné odbočit ze silnice I/38 a ani příjezd na silnici I/38 z ulice U Borové a ulice Nad Skalkou.

  • Facebook
  • Twitter