Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Rock for Book 2018 v Havlíčkově Brodě

/
/
/
739 Zobrazení



Už se stává tradicí v Havlíčkově Brodě v rámci Podzimního knižního veletrhu uspořádat koncert pod názvem Rock for Book. V pátek 5. října od 21.00 to bude už šestý ročník, koncert začíná v Klubu Oko vystoupením Michala Prokopa s kapelou Framus Five.

Koncert jedné z nejvýznamnějších skupin české rockové historie potěší nejen pamětníky, ale i mladší generaci. Po skončení se hudební fanoušci přemístí ze sálu do baru Oko nejen za občerstvením, ale na hudební vystoupení Václava Koubka začínající ve 22.30. Český písničkář a harmonikář umí pobavit kromě hudebního vystoupení také svým vyprávěním příběhů ze svého života. Závěr večera ukončí domácí skupina BASS koncertem od 23.30 v sále Klubu Oko.
Na akci platí pas Golden Eye, kdo nevlastní, může zakoupit vstupenku na místě. Někdo může mít štěstí vyhrát v soutěži o jednu vstupenku a zadarmo si vychutnat neobyčejný hudební večer. Soutěžní otázka: „V kterém roce byla založena skupina Framus Five?“ Odpovědi posílejte do čtvrtka 4. října do 18.00 mailem na: hudbasoutez@seznam.cz. Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter