Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Klub Oko v Havlíčkově Brodě zažil velkolepou bubenickou show

/
/
/
1586 Zobrazení



Kdo přišel ve čtvrtek 27. října večer do Klubu Oko v Havlíčkově Brodě asi na tento den bude dlouho vzpomínat. Drumming Syndrome Miloše Meiera nikoho nenechala chladným. Miloš předvedl excelentní hru na bicí.

Po tomto koncertu bylo jasné proč byl vybrán v anketě radia Beat a čtenářů časopisu Rock & Pop do české superskupiny spolu s Michalem Pavlíčkem, Kamilem Střihavkou, Vladimírem Kulhánkem, Romanem Dragounem a Janem Hrubým. Kapela Supergroup.cz bude v Klubu Oko v pátek 19. října. Bohužel bez Miloše, protože v té době bude na zahraničním turné po celé Evropě. Bylo sympatické od Miloše, že se omluvil divákům v Klubu Oko pro svoji nepřítomnost. Na brodském koncertě Supergroup.cz ho zastoupí bubeník Klaudius Kryšpín.
Miloš Meier zavzpomínal na koncert Rock for Books 2017 v Klubu Oko (pátek 20. října 2017), kde hrál společně s Michalem Pavlíčkem a zpívala Bára Basiková.

Sestava bicích

Drumming Syndrome byl založen nejen na fantastickém hraním na bicí, ale i promítání různých dokumentů a zajímavém povídání ze života bubeníka. Na koncertě bylo v roli diváků i několik bubeníků působících v kapelách Havlíčkově Brodě a okolí. Jeden z nich mi řekl: „Asi přestanu bubnovat.“ Poděkování za úžasný večer patří nejen Miloši, ale také Petrovi Kletečkovi za uspořádání koncertu. Několik památných vět po koncertě.  „Jednoho člověka jsem ještě nezvučil a to nejsem s Milošem poprvé,“ řekl Ondřej „Houska“ Med , který zvučí s přáteli hodně akcí v Klubu OKO. Hodnocení Petra Kletečky: „Byla to pastva pro Oko. A ucho. Tolik přesných úderů v jednom prostoru a čase Brod už nikdy nezažije, laťka byla nasazena příliš vysoko. Miloš Meier je fenomén. Ukázal, proč je uznávaný jako hráč světových parametrů.“ Vzkaz od mistra návštěvníkům koncertu: „Byli jste skvělý. Moc jsem si to užil, děkuji.“

  • Facebook
  • Twitter