Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Primátorka Jihlavy poděkovala záchranářům, hasičům a policistům

/
/
/
884 Zobrazení



Primátorka Jihlavy Karolína Koubová se setkala se členy Integrovaného záchranného systému, kteří zasahovali při tragické nehodě na silnici II/602 mezi Jihlavou a místní částí Helenín.

Zde se na konci dubna střetlo osobní auto s nákladním. Dvě osoby, včetně jednoho dítěte, svým zraněním na místě podlehli, těžce zraněnou ženu museli zdravotníci letecky transportovat do nemocnice v Brně. Další dva spolujezdce z osobního auta zdravotnická záchranná služba převezla k ošetření do Nemocnice Jihlava.

Primátorka města při této příležitosti poděkovala členům IZS za jejich celoroční náročnou a obětavou práci. „Dne 23. dubna se stala tragédie a Jihlava přesto fungovala dál. Děkuji z celého srdce, že každé ráno vstáváte s pocitem, že se něco takového může stát, zatímco my ostatní můžeme díky vám vstát s klidným srdcem, že jsme v dobrých rukou,“ vyjádřila při setkání Karolína Koubová.

„Za Hasičský záchranný sbor Kraje Vysočina chci vyjádřit poděkování za projev uznání. Přestože složky IZS každodenně dokazují svojí úroveň profesionality při součinnostních mimořádných událostech či cvičeních, tak mi věřte, že to opravdu není často, kdy si občané, nebo představitelé samosprávy uvědomí, že vysoká úroveň bezpečnosti není samozřejmostí. Pevně věřím, že najdeme i jiné příležitosti ke společnému setkávání, příležitosti, které nebudou podmíněny tragickými událostmi v regionu či městě,“ sdělil ředitel Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina Jiří Němec.

Setkání zahájilo vystoupení zpěvačky ze Základní umělecké školy Jihlava Agáty Julie Sedlákové, kterou na klavír doprovodila Bohumíra Holoubková. Pro členy IZS byl připraven malý dar a pohoštění, při kterém mohli dál rozmlouvat o své práci s primátorkou města.

  • Facebook
  • Twitter