Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Další omezení dopravy na Třebíčsku

/
/
/
701 Zobrazení



Výstavba kanalizace v Budíkovicích, krajská rekonstrukce silnice mezi Štěpánovicemi a Výčapy, plošná oprava v ulici Smila Osovského, kruhový objezd v křižovatce ulic Cyrilometodějské, Velkomeziříčské a Brněnské v Třebíči. To je výčet důvodů omezení v dopravě, s nímž na Třebíčsku musejí počítat řidiči.

Výstavba kanalizace v Budíkovicích
Kvůli výstavbě kanalizace a provádění výkopových prací budou do 31. května uzavřeny některé úseky v místní části Budíkovice.

Kraj Vysočina rekonstruuje silnici mezi Štěpánovicemi a Výčapy
Kraj Vysočina bude od 13. května do konce října rekonstruovat silnici II/360 v úseku od Štěpánovic po křižovatku za Výčapy. Celková délka uzavírky je 2,9 km. Auta do 7,5 tuny budou uzavřený úsek objíždět přes Vacenovice, vozidla nad 7,5 tuny obousměrně přes Jaroměřice nad Rokytnou, Račice, Hrotovice, Třebenice, Číměř, Vladislav a Třebíč.

Plošná oprava v ulici Smila Osovského
Třebíčská radnice bude pokračovat v plošné opravě silnice. Po kompletní opravě povrchu v ulici Bedřicha Václavka bude opravován navazující úsek, ulice Smila Osovského od Jejkovské brány po křižovatku s ulicí Kateřiny z Valdštejna. O víkendu 18. a 19. května bude probíhat za provozu frézování vozovky, v následujícím týdnu od 20. do 24. května pak za provozu úprava silnice, kanálů a poklopů. Následující víkend 25. a 26. května, za úplné uzavírky úseku, bude položena finální asfaltová vrstva.

Kruhový objezd v křižovatce ulic Cyrilometodějské, Velkomeziříčské a Brněnské
Od 15. května začnou práce na vybudování kruhového objezdu v křižovatce ulic Cyrilometodějské, Velkomeziříčské a Brněnské. Nový kruhový objezd bude mít v průměru 26 metrů, bude tedy o osm metrů větší než ten provizorní. Řidiče zde čeká omezený provoz při průjezdu stavbou. V případě potřeby úplného uzavření úseku budeme občany včas informovat. Výstavba je plánovaná do konce července.

  • Facebook
  • Twitter