Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Při středeční havárii u Radkova zasahoval vrtulník

/
/
/
974 Zobrazení



Ve středu 28. listopadu se před půl devátou narazila řidička osobního vozidla do stromu na silnicí spojující Telč a Radkov. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Telče a zraněnou řidičku musel do nemocnice transportovat vrtulník. 

„Při nehodě se zranila řidička osobního vozu, které zasahující hasiči poskytli předlékařskou první pomoc a po příjezdu zdravotníků ji předali do jejich péče. Po nezbytném ošetření na místě události zdravotníci ženu transportovali letecky k dalšímu ošetření do brněnské nemocnice.
Na havarovaném vozidle hasiči provedli protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byl provoz na komunikaci omezen,“ popsala Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině s tím, že příčinu, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody vyšetřují policisté.

  • Facebook
  • Twitter