Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Advent na Karlově náměstí v Třebíči

/
/
/
1265 Zobrazení



Od úterý 27. listopadu stojí na Karlově náměstí vánoční strom. Letos je jím téměř dvacetimetrová jedle obrovská z ulice Energetiků. Společně s další vánoční výzdobou bude rozsvícen na první adventní neděli 2. prosince v 17.00. 

Nové vánoční výzdoby se dočkalo Havlíčkovo nábřeží, kde je 30 nových světelných ozdob a také stromy na přestupním terminálu.

Jako každý rok pořádá město Třebíč vánoční veřejnou sbírku. Ta bude spuštěna 5. prosince a pod vánočním stromem bude umístěna zapečetěná pokladnička. Lidé budou moci přispět i na zvláštní účet sbírky. Výtěžek sbírky poputuje spolku Dorado Třebíč na náklady spojené s hipoterapií.

Odbor sociálních služeb Městského úřadu pořádá 5. prosince už osmý adventní jarmark vánočních dárků, vyrobených uživateli sociálních služeb. Jarmark bude v budově radnice na Karlově náměstí od 10 do 16 hodin.

Ani letos nebudou děti ochuzené o Mikulášskou nadílku, konat se bude ve středu 5. prosince na Karlově náměstí od 16.30. Divadelní spolek Ampulka má připravenou pohádku Jak se děvče do pekla propadlo.

Tradiční vánoční náměstí s bohatým kulturním programem a vánočními trhy bude letos od 14. do 22. prosince.

  • Facebook
  • Twitter