Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Při nehodě se těžce zranil motocyklista, v nemocnici zemřel

/
/
/
851 Zobrazení



V pondělí 29. července odpoledne vyjížděli policisté k dopravní nehodě, která se stala na 89,5 kilometru dálnice D1 ve směru na Brno.

„Osmačtyřicetiletý řidič, jednalo se o cizího státního příslušníka, na motocyklu Honda nepřizpůsobil rychlost a při přejíždění z levého jízdního pruhu do pravého dostal na mokrém povrchu smyk. Následně se motocykl převrátil s řidičem na levý bok a pokračoval setrvačností po tělese dálnice přes zpevněnou krajnici, kde narazil s motocyklem do travnaté meze a následně do dopravního značení,“ popsala policejní mluvčí Dana Čírtková.

Na místo byl vyslán vrtulník letecké záchranné služby a policisté z dálničního oddělení Velký Beranov. „Motocyklistu ve vážném stavu transportovali do nemocnice v Praze, kde ve večerních hodinách následkům zranění podlehl. Dechová zkouška na případnou přítomnost alkoholu v dechu nemohla být provedena z důvodu závažnosti poranění, proto byl zajištěn odběr krve ve zdravotnickém zařízení,“ doplnila mluvčí s tím, že další okolnosti nehody šetří policisté z dálničního oddělení Velký Beranov.

Při nehodě vznikla škoda ve výši 190 000 korun. V době přistávání vrtulníku a zásahu u dopravní nehody byl provoz na dálnici D1 na nezbytně nutnou dobu v obou směrech zastaven.

  • Facebook
  • Twitter