Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Knihkupectví Luxor v Jihlavě: Inspirativní místo v srdci Vysočiny

/
/
/
2089 Zobrazení



Genius loci starobylého domu a literatura v širokém spektru žánrů. Pozoruhodné spojení dalo vzniknout místu s osobitou atmosférou, kam si čtenáři v Jihlavě chodí pro zásobu inspirace, informací, zábavy, poučení… a také pozitivní energie. Knihkupectví Luxor sídlí v památkově chráněné zóně na Masarykově náměstí v Jihlavě a otevřeno má každý den kromě neděle.

Jihlavské Masarykovo náměstí patří k největším historickým náměstím u nás. Lemují jej domy, které v průběhu staletí prošly přestavbou v renesančním a barokním slohu. „Je radost pracovat v krásném domě s dlouhou tradicí. Spousta zákazníků, včetně těch zahraničních, obdivuje interiér prodejny s historickými klenbami,“ říká Miroslav Klusák, vedoucí knihkupectví Luxor v Jihlavě. „Mezi zákazníky převládají ženy, těší nás zájem mladých lidí o knihy. Z beletrie pro dospělé se nejvíc prodávají thrillery a romantická literatura, u mladé generace žánr fantasy. Zvyšuje se i prodej motivačních a esoterických knih, jako jsou bestsellery Čtyři dohody nebo Miluj svůj život,“ upřesňuje Miroslav Klusák. A které tituly vládnou aktuálnímu žebříčku nejprodávanějších knih v jihlavském Luxoru? Tiché roky, novinka od Aleny Mornštajnové, a nový román kontroverzního francouzského spisovatele Michela Houellebecqa nazvaný Serotonin – životní bilancování šestačtyřicátníka, který vzpomíná na své bývalé lásky.

Knihkupectví Luxor

Jihlavané i návštěvníci původního královského horního města rádi využívají všech služeb, které síť knihkupectví Luxor nabízí. Tak třeba když mezi více než 15 000 tituly v jihlavské prodejně nenajdou ten svůj, mohou si knihy bezplatně objednat z jiné pobočky (a rázem mají nadosah až 80 000 titulů) nebo si objednat v e-shopu z pohodlí domova a knihy si pak pouze vyzvednout. Pokud si nejsou jistí, kterou z novinek věnovat pro radost, stačí zakoupit dárkový poukaz a výběr už ponechat na obdarovaném. Součástí knihkupectví je koutek Knižního klubu, takže lze naplno využívat výhod členství v Knižním klubu BASIC a PREMIUM. Knihkupectví je bezbariérové.

  • Facebook
  • Twitter