Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Třebíčsku hledají svědky havárie

/
/
/
1383 Zobrazení



Policisté z dopravního inspektorátu v Třebíči hledají svědky, která se stala 28. května v době kolem 10.25 na silnici I/23 v katastru Sudice na Třebíčsku. Policisté hledají svědky, především řidiče bílého osobního vozu jedoucího v protisměru, který musel zastavit, aby nedošlo k čelnímu střetu jeho auta s nákladním vozem bílé barvy s návěsem se šedou plachtou.

„Dopravní nehoda krátce před půl jedenáctou, kdy dosud neznámý řidič s neznámým nákladním vozem bílé barvy se šedou plachtou projížděl po silnici ve směru jízdy od Kralic nad Oslavou k Rapoticím.
Řidič nákladního vozu předjížděl ve stejném směru jedoucí nákladní auto Scania s návěsem v místě, kde neměl dostatečný rozhled. Při manévru ohrozil protijedoucí osobní auto bílé barvy. Při zařazování se před předjížděnou soupravu ji natlačil až na krajnici, ze které tahač Scania s návěsem sjel ze svahu na přilehlé pole, kde se převrátil na bok. Ke kontaktu aut nedošlo. Neznámý řidič poté z místa dopravní nehody odjel, aniž by zastavil a splnil si svoji zákonnou povinnost,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině, s tím, že při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob a škoda ve výši 226 000 korun byla způsobena na nákladním voze s návěsem a na převáženém nákladu.

„Policisté se obracejí na případné svědky nehody, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí ke zjištění řidiče vozidla, které nehodu zavinilo, případně pokud by měli řidiči záznamy z palubních kamer svých vozidel, na nichž je zachycen nehodový děj, aby se obrátili na linku tísňového volání 158, případně přímo na dopravní inspektorát Třebíč – tel. 974 277 251, případně na e-mail: tr.di@pcr.cz,“ dodala Dana Čírtková.

Úvodní foto: Místo havárie, foto: Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter