Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Jihlavsku pátrají po pachateli vloupání do rekreačních objektů

/
/
/
427 Zobrazení



Policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po pachateli vloupání do rekreačních objektů v katastru Henčova na Jihlavsku. Hledají muže zachyceného na fotografii, který se v lokalitě pohyboval, a policisté by potřebovali zjistit jeho totožnost.

„Ke krádežím došlo v období přibližně od poloviny března do čtvrtka 6. dubna v chatařské oblasti v katastru Henčova. Pachatel ve dvou případech překonal oplocení pozemků u rekreačních chat a za užití násilí vnikl do zahradních domků, ze kterých odcizil prodlužovací kabely, pilu značky Bosch a jiné věci, kdy svým jednáním způsobil škodu přes jedenáct tisíc korun,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Policisté provedli šetření a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Shromažďovali získané informace i poznatky a zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili. „V zájmu prověřování by potřebovali zjistit totožnost muže na fotografii a s žádostí o spolupráci se proto obracejí na veřejnost.
Žádáme občany, kteří tohoto muže poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ Michaela Lébrová.

Úvodní foto: Muž, po jehož identitě policisté pátrají, archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter