Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pohár talentů v karate v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1798 Zobrazení



V sobotu 28. září se v Havlíčkově Brodě konalo třetí kolo Poháru talentů a Krajský pohár v karate. Havlíčkobrodští karatisté opět bodovali a z turnaje si odnesli celkem rekordních 26 medailí, z toho 5 zlatých, 6 stříbrných a 15 bronzových.

„Soutěžilo se v různých věkových kategoriích od šesti do čtrnácti let v pěti disciplínách: Agility, Kihon-Ido, Kumite Balloon, Kata a Kumite. Zlato vybojovali Jan Aubus, Tomáš Kratochvíl, Lucie Majerová, Jan Kolář a Matyáš Čapek. Ze stříbra se těší Štěpán Vomela, Adéla Dušková, Vojtěch Grygar, Alžběta Dundáčková, Jan Kolář a Antonín Kolbábek. Bronz si odnesli Tomáš Kratochvíl (2x), Lucie Majerová (3x), Jan Aubus, Vojtěch Grygar (2x), Šimon Navrátil, Matyáš Čapek, Antonín Kolbábek, Václav Nguyen, Roman Machovec a Jakub Šimek (2x),“ popsala Zuzana Dlugošová, instruktor karate.
Nejúspěšnější karatisté ze série tří kol Pohárů talentů budou v listopadu reprezentovat Havlíčkův Brod a Vysočinu na Mistrovství České republiky Beginner, které se bude konat v Dubňanech.

  • Facebook
  • Twitter