Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Představení Rapper v Národním domě v Třebíči

/
/
/
1448 Zobrazení



Představení Rapper uvede brněnský divadelní spolek Frída v úterý 8. října od 19.00 v Národním domě v Třebíči. Autorská hra režiséra a scénáristy Jakuba Nvoty je přímo šitá na tělo herci Martinu Trnavskému.

Ten v této hořkosladké komediální „one man show“ naprosto exceluje a hlavně skvěle zpívá i rappuje. Představuje totiž učitele chemie a hudební výchovy, jehož ani závažné zdravotní problémy nedonutí vzdát se hudby, i když nakonec zcela jiným způsobem, než si kdy on i jeho žáci představovali. Na jevišti se objeví i mistryně Evropy v hip-hopu Anet Antošová, dále několikanásobná účastnice mistrovství světa v moderní gymnastice Dominika Červinková a herečka a tanečnice Julie Šurková.

Vstupenky na výše uvedené představení jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a na www.mkstrebic.cz přes E-VSTUPENKY.
Tři dny před divadelním představením poskytujeme studentům 50% slevu.

  • Facebook
  • Twitter