Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pelhřmovští bojovníci wu-shu na Bohemia Open v Chomutově

/
/
/
530 Zobrazení



V sobotu 9. dubna se v Chomutově uskutečnil mezinárodní turnaj Českého svazu allkampf-jitsu (ČSAKJ), kterého se zúčastnilo více než 150 závodníků z 34 klubů.

Soutěžilo se v různých disciplínách bojového umění a bylo vidět hodně zajímavého. Některé disciplíny byly zaměřené na boj především v postoji – stužkovaná (RG), pointfighting (PF), lightcontact (LC) a kicklight (KL). Některé disciplíny sice v postoji začínaly, ale spíš upřednostňovaly techniky na zemi – grappling (GP), fighting (FG), fighting full contact (FFC) a MMA light. Soutěžilo se i v sestavách – hard kata (HK) a sebeobraně (SD).

Na turnaj vyrazili i zástupci oddílu Wu-shu Pelhřimov, aby nasbírali nebo zúročili už získané bojové dovednosti. Ema Kališová, Ema Houčková, Vít Houček, Charlota Hotovcová a Nela Vondrová, nastoupili v kategoriích stužkované (RG), která měla nejvíc soutěžících z celého turnaje. Dominik Vaculín, Jaroslav Dvořák a Václav Šikýř nastoupili v kategoriích pointfightingu (PF).

Celkem získali zástupci Wu-shu Pelhřimov sedm medailí pro náš oddíl – 4x zlato, 2x stříbro a 1x bronz.

Výsledky závodníků Wu-shu Pelhřimov:

Jaroslav Dvořák
– 1. místo PF ml. žáci, +155 cm
– 1. místo PF st. žáci, – 69 kg

Václav Šikýř
– 1. místo PF ml. žáci, -155 cm

Dominik Vaculín
– 3. místo PF ml. žáci, -155 cm

Ema Houčková
– 1. místo RG ml. žáci a žákyně, -125 cm
– 2. místo RG ml. žáci a žákyně, -130 cm

Charlota Hotovcová
– 2. místo RG ml. žáci a žákyně, -140 cm

Ostatní na medailové pozice nedosáhli, ač podle trenérů předvedli velmi kvalitní výkony, dostali malou medaili za účast v kategorii stužkované. Ema Kališová a Nela Vondrová skončily těsně pod stupni vítězů.

  • Facebook
  • Twitter