Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Výstava Zahrada 2022 láká tradičně také na doprovodný program

/
/
/
1006 Zobrazení



Letošní 27. ročník, který se uskuteční ve dnech 22. – 24. dubna v areálu KD Ostrov v Havlíčkově Brodě, nabídne znovu doprovodný program a řadu návštěvnických soutěží po všechny tři dny.

Na výstavě najdou návštěvníci nabídku zahradní a lesní mechanizace, zahradní potřeby a doplňky, letos poprvé zahradní solární dekorace nebo velké speciální květináče, keramika, truhlíky, proutěné zboží, řezbářské výrobky. V neposlední řadě si tu návštěvníci mohou zakoupit například i bytové dekorace, vybavení do kuchyní nebo šperky a módní oblečení.

Doprovodný program nabídne kromě občerstvení s posezením ve velkém stanu u venkovního pódia také řadu vystoupení kapel různých žánrů. „Vystoupí swingový a jazzový orchestr Polenský Big Band, country a bluegrassová skupina Poutníci a další. Letos je v sobotu doplní svým klaunským a žonglérským vystoupením také jeden z našich nejznámějších a nejlepších kejklířů, klaun PUPA. Letošním překvapením bude i vystoupení flašinetářů, které návštěvníci objeví v různých částech venkovních prostor,“ zve Josef Kubát, jeden z hlavních pořadatelů akce.

Pořadatelé připravili také návštěvnické soutěže. „Podmínkou je odpovědět na soutěžní otázky na rubu vstupenky a tu pak vložit do schránky, kterou má ve svém stánku spolek Úsvit, zařízení, starající se o mentálně postižené spoluobčany. Drobnou odměnu od některého vystavovatele samozřejmě dostane i ten, kdo projde brány jako pětistý v pořadí,“ dodává Josef Kubát.

Oproti předchozím letům nebudou v ulici Na Ostrově umístěny stánky vystavovatelů ani možnost parkování v zhledem k tomu, že se ulice v minulém roce stala součástí městského kruhového objezdu. „Další změnu přivítají kromě vystavovatelů hlavně návštěvníci, kteří v minulých letech marně hledali místo k zaparkování svého vozu. Na místě volného parkovacího prostoru těsně přiléhajícího k výstavišti byla za uplynulé dva roky dokončena výstavba Krajské knihovny Vysočiny a současně i parkovacích prostor, které umožní odstavit vozidlo v bezprostřední vzdálenosti od výstaviště. Jejich velikost je dostatečná jak pro vozidla vystavovatelů, tak i návštěvníků,“ uzavírá Josef Kubát.


Výstava Zahrada 2022 začíná v pátek 24. dubna v 9.00 a zájemci ji mohou navštívit až do neděle 24. dubna do 16.00 v Kulturním domě Ostrov v Havlíčkově Brodě. Vstupné je stejné jako v minulých letech, 60 Kč, děti do 6 let zdarma, 6-15 let a důchodci 40 Kč.

Vše o výstavě se můžete dozvědět na www.zlatyceskyrucicky.cz, kam pořadatelé postupně zaznamenávají všechny novinky.

Program
Pátek 22. dubna

KD ulice Na Ostrově
8.45-9.00 uvítací proslov, slavnostní přestřižení pásky, zahájení výstavy

pódium u KD Ostrov
po celý den skákací hrad pro děti
8.45-10.00 dechová kapela HAVLÍČKOBRODSKÁ DVANÁCTKA
15.00-16.30 kapela AT TIME – akustický pop-rock
17.00 uzavření výstaviště

Sobota 23. dubna

8.00 otevření výstaviště
pódium u KD Ostrov
po celý den – skákací hrad pro děti
9.00-10.00 klaunské a žonglérské vystoupení – klaun PUPA
10.00-12.00 kapela TRUBCI
12.00-14.30 odpoledne nejen pro děti – klaun PUPA
14.30-16.30 swingový a jazzový orchestr POLENSKÝ BIG-BAND
17.00 uzavření výstaviště
Neděle 24. dubna

8.00 otevření výstaviště
pódium u KD Ostrov
po celý den skákací hrad pro děti
10.00-12.00 country a bluegrassová skupina POUTNÍCI
13.00-15.00 dechová kapela REBELKA
o přestávce vyhlášení výsledků návštěvnické soutěže
16.00 – uzavření výstaviště

Průběžně během výstavy jednotlivé flašinetářské produkce po celé ploše venkovních prostor

  • Facebook
  • Twitter