Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Brodští zápasníci o víkendu na Grand Prix v Chomutově

/
/
/
576 Zobrazení



Od pátku 8. do soboty 9. dubna proběhlo v chomutovské Městské sportovní hale Mistrovství České republiky Grand Prix v zápase řeckořímském v kategorii U17 a U20, na které se sjelo na 322 závodníků z 21 států – Česka, Maďarska, Polska, Běloruska, Livy, Estonska, Německa, Moldávie, Dánska, Švédska, Švýcarska, Rakouska, Chorvatska, Izraele, Norska, Portugalska, USA, Ukrajiny, Řecka, Holandska a Itálie.

Z Havlíčkova Brodu se soutěže zúčastnilo celkem devět závodníků. „V silné konkurenci se nejlépe dařilo našim juniorům v hmotnosti do 77 kg, Michal Zelenka celkově obsadil druhé místo. Druhé místo obsadil v nejtěžší váhové kategorii do 130 kg také Artur Sarkisjan a na čtvrtém místě skončil do 63 kg Jiří Kořán. Všem chlapcům patří velké poděkování za skvělou reprezentaci a velký dík chomutovskému klubu za tak skvělou a náročnou akci.
Od pondělí zde ještě probíhá mezinárodní soustředění v kadetské a juniorské kategorii,“ komentoval účast havlíčkobrodských zápasníků jejich trenér Zdeněk Švec.

Výsledky jednotlivců Jiskry Havlíčkův Brod
Kadeti – U17
55 kg Zvolánek Patrik 12. místo
60 kg Tomas Lubomír 12. místo
65 kg Žák Petr 20. místo
80 kg Miksa Patrik 6. místo
80 kg Kocman Dominik 17. místo

Junioři – U20
60 kg Zvolánek Matěj 12. místo
63 kg Kořán Jiří 4. místo
77 kg Zelenka Michal 2. místo
130kg Sarkisjan Artur 2. místo

  • Facebook
  • Twitter