Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pelhřimovská porodnice je v plném provozu

/
/
/
976 Zobrazení



Na sociálních sítích a mezi lidmi na Pelhřimovsku se šíří informace, že porodnice v Nemocnici Pelhřimov se má uzavírat. Tuto informaci vedení nemocnice dementuje. „Není pravda, že bychom měli porodnici uzavírat nebo její činnost pozvolna redukovat. Nadále i přes léto zajišťujeme její plný provoz, “ sdělil ředitel nemocnice Jan Mlčák.

V červnu nemocnice zaznamenala mírný nárůst porodnosti a rodičky jsou s přístupem zdravotnického personálu podle reakcí spokojené, což se projevuje velkým počtem děkovných dopisů.  „Částečný dluh k našim rodičkám  vnímáme v podobě  dosluhující budovy gynekologicko-porodnického oddělení. Zde se připravuje změna. Byla vypracována studie na výstavbu nového pavilonu, jehož součástí bude i nové gynekologicko-porodnické oddělení s novými porodními sály a sociálním vybavením na každém pokoji. Toto jistě napomůže k dalšímu kvalitativnímu posunu tohoto oboru v naší nemocnici,“ dodal ředitel nemocnice.
  • Facebook
  • Twitter