Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ocenit sportovce roku přijel do Světlé Ladislav Vízek a Horst Siegl

/
/
/
1872 Zobrazení



Ve Světlé nad Sázavou se sportovcům daří snad ve všech možných sportech. Důkazem toho je i každoroční akce, při které se ocení ti nejlepší z nich. V kinosále Společenského domu ve Světlé nad Sázavou po devatenácté vyhlašovali Sportovce roku 2019.

Místostarosta Josef Hnik společně s dvojicí čestných hostů ocenili celkem jedenáct jednotlivců a čtyři sportovní družstva. Prvním z hostů byl Ladislav Vízek, který je olympijský vítěz z roku 1980, držitel bronzové medaile z ME 1980, účastník MS 1982 a člen ligových kanonýrů (115 gólů). Druhým čestným hostem byl Horst Siegl, český fotbalový reprezentant, čtyřnásobný král střelců české fotbalové ligy s celkem 176 ligovými góly. Na úvod večera zahrál Žesťový soubor žáků ŽUŠ Světlá nad Sázavou pod vedením Romana Kostince.

Moderování se ujal Jakub Kořínek a po celý večer se snažil klást oceněným otázky, které přiblížili jejich cestu k úspěchu. Nechyběl ani dotaz na novou sportovní halu přímo na oceněného Tomáše Roseckého, který si zázemí pro sportovce pochvaluje.
V průběhu programu diváky bavilo taneční vystoupeníduaLucie Slavíčková a Martina Pejcharová. V další přestávce se přestavila partička kluků ze skupiny SenseofMotion ze Světlé nad Sázavou. Jejich parkurová sestava dokazuje to, že gravitace ve Světlé prostě občas neplatí. A poslední kulturní vložkou byla děvčata z Aerobic s Alčou, děti z DDM Světlá n. S., pod vedením Aleny Filippi.

Závěr programu patřil hostům, kteří si pochvalovali kolik dobrých a nadějných mladých sportovců tu je.

Seznam oceněných
Jednotlivci – dospělí
Jakub Doležal (lední hokej)
František Tichý (triatlon)
Miroslav Křikava (fotbal)

Trenéři
Tomáš Rosecký (florbal)
Irena Kořínková (volejbal)
Pavel Brož a Lukáš Karásek (šachy)

Osobnost – zásluha a rozvoj sportu
Ludmila Pláteníková (volejbal)
Josef Smrž (lední hokej)

Jednotlivci – mládež
Petr Janota ml. (fotbal)
Anna Sobotová (atletika DDM)
Marek Mikeš (tenis)

Sportovní kolektivy
Družstvo minitenisu Tenisového klubu Sklo Bohemia Světlá nad Sázavou (tenis)
Družstvo florbalových dorostenek TJ Sklo Bohemia Světlá nad Sázavou (florbal)
Družstvo hokejových juniorů HC Světlá nad Sázavou (lední hokej)
Družstvo veteránů FK Bohemia Světlá nad Sázavou (fotbal)

  • Facebook
  • Twitter