Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nejlepší dárky pro muže. Vyberte dárek pro přítele, otce nebo bratra

/
/
/
893 Zobrazení



Vybrat dárky pro naše nejbližší není snadný úkol, protože příležitostí je během roku tolik, že nám často začínají docházet nápady. Rozhodli jsme se vám tedy vyjít vstříc a představit pár návrhů na dárky pro mužskou část vašeho okolí. Nepůjde však o obyčejné dárky, ale o originální, užitečné a často i specializované předměty, které obdarovaného otce, bratra či kamaráda jistě překvapí a potěší.

Dárky pro kutily a řemeslníky

Výběr dárku by měl samozřejmě vždy souviset se zájmy či přáním daného člověka. Jen tak mu udělá radost. Začněme tedy nápady na dárky pro muže, kteří profesionálně nebo v rámci svého hobby opravují různé druhy zařízení nebo je dokonce tvoří od základů. Můžeme pro ně vybrat nástroje a doplňky, které jim pomohou vykonávat práci nebo ji nějakým způsobem zpříjemní.

Pro kutila jsou velmi užitečné bezpečnostní rukavice, jsou k dispozici v mnoha typech a lze je přizpůsobit k daným činnostem.Protiprořezové rukavice jsou nepostradatelné při práci s ostrými nástroji.Při pracích, kde přicházíme do styku s ohněm, budou ohnivzdorné rukavice jistě nepostradatelné a model pro precizní práci poslouží vždy, když potřebujete operovat na velmi malých prvcích.

Jako dárek pro muže se také vyplatí zvolit taktickou vestu typu Chest Rig, která je vybavena menšími či většími kapsami. Můžete do nich schovat různé nářadí a mít k nim snadný přístup při práci nebo kutilství v garáži. Jistě se můžou hodit i ochranné brýle. Když je třeba něco připájet nebo oříznout, například certifikované brýle ochrání oči před třískami i chemickými výpary.

Dárky pro fanoušky outdoorových aktivit

Někteří muži se rádi ve svém volném čas věnují kutilství, jiní mají rádi outdoorové aktivity a máme pro ně i tipy na dárky. Začněme taktickými batohy, které se skvěle hodí na turistiku nebo výlety. K dostání jsou v různých velikostech, takže je dokonale sladíte s potřebami daného chlapa. Takové batohy jsou mnohem odolnější než běžné modely a také funkčnější. Jsou vybaveny chytře navrženým kapsovým systémem, který značně usnadňuje balení a také usnadňuje přístup k zabaleným věcem.

Pokud máte ve svém okolí vojenské nadšence, můžete jako dárek vybrat airsoftovou zbraň. Jedná se o repliku zbraně, která vypadá velmi realisticky, ale nepotřebujete k ní žádné povolení. Můžete si s ní zastřílet na vlastní zahradě nebo při speciálních akcích, které jsou také skvělým způsobem na fyzikou aktivitu..

Uniformy a vojenské oblečení se velmi dobře osvědčí během horských výletů nebo během kempování. Je odolná proti poškození, zajišťuje dobrou cirkulaci vzduchu a dokáže ochránit před různými povětrnostními vlivy. Takové tričko, mikina nebo taktické kalhoty budou perfektním dárkem pro aktivního bratra nebo otce. Koupíte je ve specializovaných obchodech jako je Gunfire.com, kde najdete mnohem více nápadů na dárky pro muže.

  • Facebook
  • Twitter